Onze school

Welkom op de website van basisschool De Klaver Carnisse. Onze school staat in de Rotterdamse wijk Charlois. We zijn een school waar vele culturen samen komen wat onze school zeer kleurrijk maakt. De Klaver Carnisse is een protestant- christelijke school. Dat houdt in dat wij werken vanuit de Bijbel. In de praktijk betekent dat, dat we beginnen en eindigen met een gebed en werken vanuit een godsdienstmethode. Wij verwachten van de kinderen en hun ouders, dat ze de grondslag van de school respecte­ren.

De basisschool is voor iedereen een stukje van je leven. Voor de kinderen, maar ook voor u als ouder. In de loop van de jaren vertrouwt u uw kind heel wat uren toe aan de zorg van de meesters en de juffen op de basisschool.

Wij als team zijn iedere dag weer enthousiast en gemotiveerd om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling en om het beste in hen naar boven te halen. In een gezellige sfeer met duidelijke afspraken proberen wij een veilige omgeving voor de kinderen te bieden.
Dit blijkt ook uit laatste inspectiebezoek waarin de kinderen van onze school aangaven, dat De Klaver Carnisse een school is waar ze zich thuis voelen.

Daarnaast behaalt De Klaver Carnisse de afgelopen jaren prima resultaten. Hier zijn wij als school en ouders erg trots op. Wilt u meer over onze school weten, kijk dan verder op deze website of neem contact op met de directie.

Joke Wigbers,

Locatie directeur