Groep 6a

Nieuws

Diergaarde Blijdorp

Op 16 april hebben we een bezoekje gebracht aan Diergaarde Blijdorp. We ontdekten d.m.v. een speurtocht hoe verschillende dieren zich voortbewegen. Ook hebben we nog even heerlijk gespeeld in het zonnetje. Het was een topdag!  

Buitenlesdag 2018

Op 10 april was het buitenlesdag. In de middag is groep 6A naar buiten gegaan, maar niet om te spelen. We hadden een wandeling door de wijk waarbij we zochten naar bijzondere voorwerpen en personen. Daarna hebben we in het Zuiderpark een estafette gedaan met woorden uit de bordrij en nog keersommentikkertje. Wat een feest om buiten les te hebben!

Paasontbijt

Wat een gezellige ochtend in groep 6a. Eerst hebben we heerlijk gesmuld van het Paasontbijt, daarna naar het Paasverhaal geluisterd en liedjes gezongen. Ten slotte heeft iedereen een mooie Paas knutsel gemaakt. Nu mogen we genieten van een extra lang Paasweekend. Vrolijk Pasen allemaal!

toets geschiedenis

Toets geschiedenis Hoofdstuk 4 les 1 en 2 op maandag 26 maart. Succes met leren!

Laatste tuinles op school

Op dinsdag 13maart hadden we de laatste tuinles in de klas. We leerden over bleekselderij, de nerven van blaadjes en nog veel meer wat we straks nodig zullen hebben als we echt naar de tuin zullen gaan.

Huiswerk

Topo toets

donderdag 5 april topo toets van de provincies Noord-Brabant en Limburg. Succes met leren!

toets aardrijkskunde

Donderdag 15 maart toets aardrijkskunde heel hoofdstuk 3. Succes met leren!

repetities

donderdag 22 februari aardrijkskunde toets Blok 3 les 3 maandag 5 maart geschiedenis toets Blok 3 helemaal

Huiswerk

aardrijkskunde toets donderdag 8 februari Hoofdstuk 3 les 1 en 2 geschiedenis toets maandag 12 februari Hoofdstuk 3 les 3 en 4

topo

let op! donderdag 18 januari topo-toets Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland