Groep 3b

Nieuws

Verkeersles

Op dinsdag 3 april hebben de kinderen uit groep 3b een super leuke verkeersles gehad van een aantal studenten. Hierbij hebben wij geleerd dat je voor het rode stoplicht MOET stoppen, dat je bij het oranje stoplicht moet stoppen als je nog kan stoppen en dat je bij het groene stoplicht door mag rijden. Ook hebben wij geleerd dat je bij een zebrapad moet stoppen, zodat de voetgangers kunnen oversteken. En dat je bij een stop-bord ook altijd moet stoppen. Het was een super leuke en leerzame les.  

Voorstelling ‘de koningin huilt’

Tijdens kern 8 zijn wij bezig geweest met het thema 'theater'. We hebben rollenspellen gedaan, geïmproviseerd, maskers gemaakt, een podium geknutseld en als afsluiting van dit thema hebben wij zelf een voorstelling gemaakt voor de papa's en de mama's. We hadden een enorm publiek en de koning, de koningin, de lakei, de muzikanten, de danseressen, de clowns, de acrobaat en de goochelaars hebben het geweldig gedaan!    

Chillezen

Dit ziet er raar uit... Gaat het wel goed met de kinderen van groep 3b? Zijn ze vergeten hoe ze stevig op hun stoel moeten zitten? Nee hoor, dit hoort zo! Wanneer de kinderen goed hebben gelezen, verdienen ze een kwartiertje 'chillezen'. Je mag zelf weten hoe je zit en waar je zit als je maar aan het lezen bent. Zo is lezen extra leuk!