Schoolreis naar Kids Playground in Delft

De kinderen van de kikkerklas hadden er al lang naar uit gekeken en eindelijk wat het 8 juni dan zo ver! We gaan naar de ballenbak!!

Na een gezellige busreis werden we welkom geheten en hebben we gedanst om op te warmen. Na het dansen zocht iedereen zijn of haar eigen weg. Wat een lol tijdens het spelen, springen en glijden. Juf Guz en juf Patricia gaan natuurlijk ook even mee klimmen, klauteren en springen.

De kinderen genieten en om 12.00u krijgen de meeste toch wel honger van al dat spelen. We gaan aan tafel en krijgen heerlijke patatjes met kipnuggets. Dat is smullen! De meeste kinderen krijgen hun bakje wel leeg maar als je een paar patatjes over hebt kun je die wel kwijt aan Jordan en Ömer. Snoeperds!

We spelen nog na het eten en voordat we weer vertrekken richting Rotterdam krijgen we nog een ijsje. Als de ijsjes op zijn gaan we de bus weer in. We zingen en kletsen over wat we allemaal beleefd hebben. Na een minuut of tien beginnen de eerste ogen dicht te vallen. Zo moe van de schoolreis…

Als we weer in de Klaverstraat aankomen kruipen we allemaal onder de bank om onze ouders te foppen. De bus is leeg! 3,2,1….en daar zijn alle vrolijke gezichten weer. Moe maar tevreden stapt iedereen de bus weer uit om aan de ouders te vertellen wat we allemaal beleefd hebben.

Het was een super geslaagde dag waar we met veel plezier op terug kijken!

Comments are Closed