Lente – De Boerderij – Koningsspelen

Lieve allemaal,

Ondertussen is de meivakantie alweer voorbij en zitten we al 1 dag volop in ons nieuwe thema ‘communicatie’.

Onderstaande foto’s wilde ik jullie alleen niet onthouden… We hebben namelijk heel veel geleerd in die drukke weken voor de meivakantie. We knutselden allerlei bloemen en alle kinderen hielpen de juf met de aankleding van de klas, ook schilderden Egemen, Sena en Sharvesh prachtige bloemen op de ramen. Het was ook Pasen, we zorgen eieren en genoten van een zalig Paasontbijt.

En toen waren er ineens de Koningsspelen. Fanatiek als de regenboogklas is ging iedereen aan de bak. Wat hebben we een plezier gehad! Fijn dat er ouders waren die konden helpen! Ik ben jullie erg dankbaar 🙂

Nu op naar het volgende thema, hier lezen jullie over ongeveer 4 weken meer over!

Liefs uit de regenboogklas!

 

Comments are Closed