Buitenlesdag

Vandaag hebben wij een onvergetelijke buitenlesdag gehad waarvan zowel de kinderen als de juffen enorm hebben genoten.

Wij hebben een wandeling door de natuur gemaakt en hierbij gekeken naar de verschillende bomen, bloemen en dieren die wij konden zien. Ook hebben we lekker gespeeld in de natuur en later ook in de speeltuin. Terug bij school mochten de kinderen naverteld wat zij hebben gezien en we zijn hierbij op 33 woorden en zinnen gekomen van dingen die wij vandaag buiten hebben gezien zoals: de boom met knoppen, de boom met blaadjes, de bloesem, de bloemetjes, de eenden en vogels, een eendennest, de bijen en vlinders, het gras, de zon en zo nog veel meer!

In de middag kregen wij te horen dat er een cijferdief door de straten rond liep en dat wij alle cijfers moesten gaan zoeken. Ook dit was weer erg leuk en vooral heel leerzaam. De kinderen weten nu waar je cijfers kunt vinden (kentekens, huisnummers, bus nummer, etc.) en hebben er heel wat cijfers bijgeleerd! Zo weten een aantal kinderen al wat 34 en zelfs 61 is.

Kortom, een geweldig leuke en leerzame dag en een hele trotse juf! 🙂

 

 

Comments are Closed