Bezoek aan Hannie Dekhuijzen

Op donderdag 15 maart zijn wij op bezoek geweest bij de opa’s en de oma’s van het verpleeghuis Hannie Dekhuijzen.

Dit bezoek kwam voort uit het idee om jong en oud in de wijk met elkaar te verbinden om zo bijvoorbeeld ook de eenzaamheid een beetje te bestrijden. Het was in het begin wel spannend hoor, allemaal vreemde ogen…., maar zodra de doktersspullen tevoorschijn kwamen ging iedereen los. Alle opa’s en oma’s werden door de kinderen goed onderzocht, er werd naar het hart geluisterd (gelukkig klopte het nog bij iedereen), mensen kregen griepspuitjes, de temperatuur werd gemeten en er werd gedanst (dat is ook super gezond natuurlijk).

Wat hebben de kinderen en opa’s en oma’s genoten van het bezoek!!!

De juffen van groep 1 gaan samen met het personeel van Hannie Dekhuijzen rond de tafel om te kijken of we dit als vast uitstapje kunnen blijven doen. Wij vonden het geslaagd!

Bedankt voor alle mama’s die mee zijn gegaan. Wat was het fijn om jullie erbij te hebben!

Liefs uit de regenboogklas

Comments are Closed